Пятница, 01 сентября 2023 09:55

Приналежність до найкращих – Click hub

партнерський маркетинг партнерський маркетинг

 Інтернет віддавна був мозаїкою спонсорованого контенту, рекламних банерів, сторінок, що заохочували підписуватися на списки розсилки тощо. Зрештою, маркетинг — це одна з найбільших галузей, до того ж досить плинна й мінлива, яка застосовується для багатьох цілей, окрім продажу. Тому не дивно, що інтернет-маркетинг так швидко захопив майже кожну цифрову нішу. Однак, всупереч видимості, це — хороший знак, адже завдяки йому інструменти та статистика стають доступними і «звичайним» користувачам.

 

Сучасний маркетинг

Маркетинг завжди базувався на циклах еволюції та революції, де кожне повідомлення, кампанія чи рекламний щит мали бути не лише іншими, але й кращими за всі попередні. Не дивно, що він швидко з’явився не лише на домашніх персональних комп’ютерах, а й у мережі інтернету, коли вона теж стала все частіше з’являтися в наших домівках. Починаючи від створення підприємствами власних веб-сайтів як «віртуальних візиток», розміщення банерів та графіки на інших сторінках для перенаправлення зацікавлених осіб на свої веб-сайти, і закінчуючи використанням соціальних мереж.

Багато з цих методів використовуються і сьогодні, наприклад, онлайн-візитки та галереї-портфоліо, реклама у вигляді банерів або акаунти в соціальних мережах. Однак варто зазначити, яким чином демократизаційний ефект інтернету вплинув на доступність маркетингових інструментів, що використовують такі методи. Як вартість оренди онлайн-простору, так і зусилля, необхідні для запуску серії онлайн-реклами, є набагато нижчими, ніж для більш «традиційного» маркетингу через газети, рекламні щити чи радіо- та телевізійну рекламу.

Крім того, демократизація інтернету також працює на дещо базовішому рівні, роблячи багато маркетингових та аналітичних інструментів доступними не лише для підприємств і корпорацій, але й для «звичайних» користувачів. Завдяки цьому кожен може використовувати їх для просування своєї творчості, захоплень, послуг чи товарів. Це також означає, що набагато простіше (і дешевше!) не тільки зібрати досить велику аудиторію, але й почати отримувати від цього користь.

Є багато способів монетизувати свою творчість чи мережевий трафік, навіть якщо ви не продаєте фізичний продукт. Від добровільних внесків ваших підписників до продажу доступу «за лаштунки» через курси та електронні книги і багато іншого. Одним із перших кроків, який роблять багато онлайн-творців, є заробіток на рекомендаціях товарів своїм підписникам. Такі відносини називаються афіліацією або партнерством.

Партнерський маркетинг

Афілійований або партнерський маркетинг  — це форма угоди між особою, яка пропонує продукт або послугу, та особою, яка їх рекламує, де промоутер (також званий партнер або афілійована особа) надає унікальне посилання або код своїм підписникам, а оферент (продавець або рекламодавець) платить йому залежно від того, скільки людей використовували це посилання чи код. Таким чином обидві сторони максимізують переваги цієї домовленості.

Однак партнерство — це лише категорія співпраці, деталі якої можуть відрізнятися або обговорюватися. Наприклад, хоча в усіх пропозиціях вказується ціна за дію клієнта, але як сума, так і особливості бажаної дії, яку клієнт повинен виконати, можуть відрізнятися. Наприклад, пропозиція може передбачати меншу оплату, але за простіший результат, як-от підписка клієнта на розсилку або завантаження безкоштовного застосунку, тоді як інша пропозиція принесе більше грошей, але за дію, яка може зацікавити менше людей, наприклад відкриття банківського рахунку. Таким чином, кожен зможе знайти зручну для себе пропозицію.

Способів налагодження такої співпраці існує також декілька. Деякі налагоджують співпрацю з цілими брендами, а інші просувають лише конкретні продукти, часто ті, які використовують самі.

Існують також онлайн-агрегатори, які поєднують зацікавлених партнерів із цікавими послугами чи продуктами у формі партнерських мереж. Однією з таких платформ є Clic hub.

Ви спеціаліст? Приєднуйтеся до Click hub

Знайти продукт або послугу, яка підійде вам і вашій платформі в рамках партнерства, може бути складно, особливо якщо ви волієте уникати таких суперечливих титанів, як Amazon. У цьому випадку однією з партнерських платформ, яка прийде вам на допомогу, є Click hub.

Click hub — це один із куточків інтернету, де як досвідчені партнери, так і початківці можуть знайти цікаві речі, які варто порекомендувати, та легко налагодити співпрацю з рекламодавцем, присутнім на платформі Click hub . Багато користувачів називають таку простоту використання однією з найбільших переваг цієї партнерської мережі.

Як почати використовувати цей агрегатор? Це дуже просто — лише зареєструйтеся на сайті з поданням основної інформації, яка стосується нас і нашої платформи, щоб отримати доступ до широкого спектру продуктів і послуг, вартих ваших рекомендацій.

Надійна співпраця і надійний заробіток

Як виглядає використання Click hub на практиці? Це дуже легко. Після реєстрації користувач отримує можливість переглядати широкий спектр рекламодавців, які співпрацюють з платформою і спеціалізуються, зокрема, на дієтичних добавках і фінансових інструментах. Коли він знаходить цікаву пропозицію, партнер створює унікальне посилання лише кількома кліками миші, яке потім може опублікувати на своєму веб-сайті чи в соціальних мережах.

Сума оплати змінюється залежно від конкретної вибраної пропозиції, але у більшості з них оплачується від п’яти до десяти євро за потенційного клієнта (лід). Це немала сума, яка дозволяє вам досить суттєво доповнити свої доходи, навіть якщо лише кілька підписників вирішать скористатися вашою рекомендацією. Крім того, виплата коштів може відбуватися у формі, яка найбільше підходить партнеру, наприклад, через PayPal, традиційний переказ або на гаманець криптовалюти. Завдяки цьому кожен може знайти щось для себе та отримувати пасивний дохід у зручній формі.

Партнерство — це один із найпростіших способів розпочати свою пригоду з монетизації мережевого трафіку, оскільки його реалізація не потребує особливих зусиль, а дохід генерується пасивно. Крім того, це метод, адаптований як до менших, так і до досить великих акаунтів або платформ. Завдяки афілійованим платформам, таким як Click hub, партнери можуть знаходити рекомендовані продукти чи послуги лише кількома кліками. Переконайтеся вже сьогодні, як це відбувається!

 

Другие материалы в этой категории: « Секонд хенд оптом - идея для бизнеса в мире моды